SOMEKOULUTUKSET

Puuttuuko työyhteisöltänne, järjestöltänne tai esimerkiksi nuorisovaltuustoltanne kosketus sosiaaliseen mediaan? Tarvitsetteko pientä avitusta tarkoituksenmukaisen ja helposti ylläpidettävän somepresenssin suunnittelun aloittamisessa?

Ottakaa yhteyttä, niin järjestetään teille yhden iltapäivän tai illan koulutustilaisuus, jonka jälkeen jokainen osallistuja on pieni someammattilainen, joka voi osana joukkoa edesauttaa tiimin sosiaalisen median viestinnän tavoitteiden saavuttamisessa.

Koulutuksista sanottua:

“Klapi Median viestintäkoulutus oli kattava, nuorisovaltuustomme yksilöllisiin tarpeisiin räätälöity kokonaisuus, joka tarjosi ensiluokkaiset edellytykset tavoitteellisen viestinnän toteuttamiseksi – niin suhteessa nuorisoon kuin koko kaupunkiyhteisöönkin.

Erityisesti arvostimme kouluttajan interaktiivista otetta; teorian muodossa opittujen tietojen ja taitojen sovittaminen käytäntöön ryhmätehtävien ominaisuudessa koettiin antoisaksi.

Kokemuksiemme perusteella voin lämpimästi suositella koulutusta kaikille julkista tehtävää toimittaville vaikuttamistoimielimille.”

– Niko Kotilainen, Järvenpään nuorisovaltuuston puheenjohtaja 2022

Ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to top